De Bedste Rejse Tips, Som Enhver Rejsende Bør Lære

Kom til busterminalen mindst en time forud for rejsetiden, der er angivet på din billet. Du skal have tid til at checke ind og aflevere dine tasker, og få eventuelle faciliteter, du måske har brug for klar til at gå. Husk, in bussæder ikke er tildelter de tidlige passagerer får de bedste pladser.
Sørg for medbringe et faktisk kort på din biltur. Stol ikke bare på et talende GPS-navigationssystem. Sommetider disse begår fejl og en fejl kan koste dig en masse tid, der kunne bruges til at nyde din rejse. Medbring altid et fysisk kort for at dobbelttjekke dit navigationssystem. Ofte kan guy få nyttige oplysninger, som ellers ikke ville være opnået. Fordelen ved at tale med en rigtig individual kan resultere I nyttige oplysninger, der kan gøre hele forskellen mellem en fornøjelig tur eller en elendig en. Bær ikke et kamera over skulderen eller endda et billigt ur på dit håndled, hvis du ikke ønsker in tiltrække sig opmærksomhed fra tyve og tiggere.Når du rejser med fly, kan det være værd in overveje at sende din bagage forud for dig. Mange flyselskaber opkræver bagagegebyrer på $25 eller mere pr. styk. Ofte vil du opdage, at FEDEX og UPS tilbyder billigere takster for forsendelse af dine tasker. Receptionen på mange hoteller vil holde din bagage, hvis den ankommer foran dig.
Hvis dit rejse funding er lidt elastisk, overveje splindtrængende på måder, du normalt ikke ville. Dig selv lidt. På en ferie, forkæle dig selv ved in drage fordel af nogle af dem.
Tag ikke nogen drikkevarer, der tilbydes til dig, medmindre det serveres af en restaurant eller et Resort. De kunne være snøret med narkotika eller andre skadelige stoffer. Dette er fordi mange lokale gerne narkoturister eller blonder deres drikkevarer for at stjæle fra dem eller drage fordel af dem. Hvis du ikke er parat til at møde p udfordringer, der kan opstå beneath rejsen, så er det meget tvivlsomt, at du ville finde rejser en god oplevelse. Bare ring de hoteller, du opholder dig på, eller Sørg for, at ingen af de begivenheder, du planlægger in blive annulleret. Du ønsker ikke at blive efterladt strandet med ingen steder in bo eller skuffet above, at dit yndlingsband ikke vil spille I byen, du vil besøge nude for at se dem live. Der er ikke noget galt med at tjekke dine planer for din rejse.

Rejser uden dine dokumenter i hånden kan være en meget farlig udsigt i nogle lande. I mange steder skal du have bevis for ID på dig på alle tidspunkter, selv når du bare går rundt. At lave en kopi af dit pas kan være en god mulighed for dette, så du ikke går rundt med et rigtigt pas.
Hvis du skal rejse med din firbenede ven, kan du være forvisset om, at der er mange kæledyrsvenlige muligheder. Mange flyselskaber vil tillade din hund eller kat til at flyve med dig et mindre gebyr. Check med luftfartsselskaberne for at se, hvem der tilbyder de bedste tilbud, og hvad hvert flyselskab kræver to get K9 rejse.
Ved hjælp af strategierne beskrevet ovenfor vil hjælpe dig til at blive mere bevidste om rejse processen og bedre forberedt til at undertake de udfordringer, der venter dig. Med disse teknikker, er det meget muligt, at du kan finde dine rejser til at være temmelig behageligt. Tag kontrol over din rejseoplevelse.

Når du rejser, skal du altid sørge for have penge og foto-ID med dig på alle tidspunkter. I tilfælde af en nødsituation disse into elementer vil give dig mulighed for at få adgang til ressourcer, som du har brug for. Hvis du tager medicin regelmæssigt være sikker på in bære en to-dages levering på dig så godt. Sociale netværkssider gør det nemt in få forslag fra dine venner og vælge deres hjerner til details. Disse øjeblikkelige svar er især nyttige, når du er på din rejse og leder efter et sted in spise ASAP.
Label et kig på online anmeldelser af andre rejsende for at få en idé om, hvad der er bedst in gøre I den destination, du besøger. Udnyt det faktum, at internettet giver dig ultimativ adgang til baseball details. Især Tjek alle fotografier, der er blevet udstationeret, da de kan story mere om en landestandard finish ord nogensinde kunne.

Hvis du ikke ønsker in være omkring børn, når du er på ferie nye muligheder bliver tilgængelige for dig! Krydstogtskibe tilbyder I stigende grad”kun voksne” krydstogter, som tilbyder trætte forældre og barnløse diploma mulighed for at ferie uden p små. Disse ture er ved at blive populære to get krydstogtskibe og forventes at blive place oftere I andre spillesteder også.
Brug vakuum poser hinting at pakke mere ind I din carry-on bagage. Forsøger in passe alt, hvad du har brug for din tur I en carry-on-størrelse taske kan være udfordrende. For maksimere pladsen, prøv in bruge rejse vakuum poser til dit tøj.
Sørg for erhverve rejseforsikring forud for at tage en stor tur, især hvis din ferie er I et fremmed land eller omfatter eventyrlystne aktiviteter. Det er bedre in være sikker finish ked af, når det kommer til dit helbred. Rejseforsikring kan dække dig eventuelle medicinske vurderinger, spørgsmål eller procedurer, der er nødvendige, mens du rejser.

Be the first to comment on "De Bedste Rejse Tips, Som Enhver Rejsende Bør Lære"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*