Din Reise Adventures Kan Være Moro

Bruk lett slip-on fottøy når du går på en biltur. Flip-flops, sandaler, slip-on tennis sko, og dekk sko er alle gode alternativer å bruke for bilferie. Mange mennesker fjerne sine sko I bilen når turen er lang, så dette hjelper du trenger å kunne få dem på raskt når du trenger å komme ut for en stopp. Det er ingen venter på dem som trenger å tie eller stroppen noe; nude slip-on og du er klar til å gå. Denne artikkelen vil gi konkrete hints og hint om hvordan du kan få mest mulig ut av reisen.
En reisende bør prøve å lære noe av språket som snakkes på hans eller hennes reisemål hvis det er tilstrekkelig tid til å gjøre det. Flytende i alle språk er vanskelig å oppnå, men noen dedikerte reisende kan bli kjent med noen nyttige fraser. Lære litt av lingo vil forsterke den reisendes erfaring eller til og med være nyttig i tilfelle uventede vanskeligheter.Før avreise for en oversjøisk ferie, lage en kopi av din reiserute til å forlate med en venn eller et familiemedlem. Dette sikrer in noen andre vet hvor du bør være og når. Det kan også hjelpe deg hvis bagasjen er tapt, siden du vil ha en innenlandsk kontakt som kan bekrefte hvor du befinner deg.
Hvis du ikke pitch vare på kroppen din huden vil aldri se sitt beste. Et balansert kosthold med rikelig med næringsrik mat vil tillate deg å føle deg bra og ser fantastisk. Du bør spise rikelig med frukt, grønnsaker, hele korn og magre proteiner. Spis godt slik at du kan føle deg bra.
Sørg to get å se over den lille utskriften om turen avbestillinger. Du er sikker på å dra nytte av å vite hva du vil bli dekket for. Hvis du blir syk eller en kjær går bort og du må kansellere turen, vil du sannsynligvis bli dekket, men Les hele avtalen før signering.
Når du reiser med et lite barn, skriv ditt navn og mobile nummer på hans eller hennes arm med en Sharpie. Et lite barn vil ikke kunne fortelle noen hvordan de kan kontakte deg hvis han eller hun skulle gå deg bort. Jo raskere in noen er I stand til å komme I kontakt med deg, jo mindre sannsynlig in barnet vil falle I skade måte.
Som konklusjon, lærte du ikke bare noen grunnleggende om reiser, guys også noen konkrete måter du kan bruke den til din egen situasjon. Så lenge du er engasjert og har et mål å arbeide mot, tipsene i denne artikkelen skal hjelpe deg å finne mye suksess og glede.

Ikke ta dine søvn hjelpemidler før flyet har faktisk forlatt bakken. Det siste du vil gjøre er å ha et teknisk difficulty som krever at du endrer fly etter at du har tatt sove medisinering. Bære bagasjen halvveis over flyplassen mens du prøver å ikke sovne er ikke en hyggelig bestrebelser.
Hvis du skal reise i en lengre periode, for eksempel fem til syv dager eller mer, pakke lett og planlegge å gjøre vaskeri. Ta litt ekstra penger med deg og gå til et vaskeri eller en tørr renere. Du kan spare mye dyrebar koffert plass ved å vaske og re-iført noen elementer av garderoben din.
I property som du reiser til, være oppmerksom på den kulturelle syn på hvordan spørsmålene blir besvart. Enkelte steder, spesielt India og Asia, kan det betraktes som svært uhøflig å fortelle noen in du ikke vet svaret på spørsmålet sitt.

Når du reiser, prøve å lære buss eller t-bane system før selv forlater for turen. Dette sparer tid og krefter på å prøve å finne ut hvor du skal og hvordan du kommer dit. Du kan finne t-bane og buss system kart over mange internasjonale byer på nettet.
Driving langt i en bil betyr konsekvent skiftende radiostasjoner for de som en klar. To get å løse dette, lage CDer eller kassetter med alle gruppens favoritt sanger slik at du kan Jam lykkelig uten distraherende deg selv ved å prøve å finne en klar stasjon mens du kjører. Dette gjør også to get dere å lytte til musikk nonstop heller da sitte og vente på reklame til slutt.
Unngå å bli bumped når du bruker et fly å reise. Først må du sørge for at du får en avansert sete oppgave. Med sete oppgaver får du bare bumped hvis du er sen. Deretter kan du sjekke inn online. Du kan gjøre dette tjuefire timer før avgang, og dette vil bidra til å spare deg for et sete. Sist, ikke bli sen.
Pakk en kniv med flere verktøy i bagasjen. Saksen kan skjære gjennom glidelås bånd, og Korketrekkeren er perfekt for improvisert vinsmaking. Når du kommer til destinasjonen og pakker ut, må du sørge for at dette verktøyet for flere formål går med deg uansett hvor du går. Ikke Legg den I bære-on skjønt, som flyselskapet ikke vil tillate det på din individual I flukt.

Be the first to comment on "Din Reise Adventures Kan Være Moro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*