Ferie Tips Og Råd, Som Du Vil Sætte Pris På

Der er meget in lære om rejser, og når du kender og anvender denne viden, kan du rejse med succes. Der er masser af oplysninger tilgængelige on the internet, men ikke alt, hvad du læser, vil gælde for din specifikke situation. Denne artikel vil provide nogle af de bedste hints kendt I forbindelse med rejser.
Hvis du er pakning sko til din næste tur, kan det være en besværet forsøger in holde alt lugt-fri og ren. En god måde in sikre, at dine sko ikke vil være problemer, placere hvert level I en købmand taske. Pak din købmands pose rundt om skoene og det vil holde dine andre ting sikkert fra selecting up snavs og lugt.Hvis du på forhånd ved, at du vil passere gennem nogle mindre end ønskværdige kvarterer eller områder af byen undervejs til din destination, skal du ikke udelukkende stole på dit in-Dash GPS-system. Kortlægge choice ruter ved hjælp af MapQuest eller Google Maps, så du ikke ender om en dårlig del af byen, midt om natten, med dårlige retninger. Gør det lidt lettere for dig selv ved altid in anmode om den samme plads, når du bestiller en flyvning (“9A, Please, eller højre over fløjen.”)
Hvis du planlægger in rejse til et property I en helt anden tidszone til din, skal du sørge for, at du faktor jetlag I dine planer. At have en lav nøgle, afslappende første dag planlagt vil få din tur til en god begin, og undgå in du behøver in udforske, når alt hvad du vil gøre, er in sove.
Hvis du har et problem at plukke en destination to get at rejse til derefter at lave en liste. Lav en liste over de bedste steder, du ønsker in besøge, og derefter rangordne dem. Fra denne liste kan du derefter forskning, hvor meget det ville koste in rejse og betale for udgifter, mens I dette område, kan dette hjælpe indsnævre din beslutning I plukke steder, du ønsker in besøge I den nærmeste fremtid.
That I Resumé, der er nogle indlysende hints, der er blevet testet over tid, samt nogle nyere ideer, som du måske ikke har overvejet. Forhåbentlig, så længe du følger, hvad vi foreslår i denne artikel, kan du komme i gang med et nyt liv i spændende og sikker rejse.

Hvis du rejser på en stram tidsplan, Giv dig selv fordelen ved in lære layoutet af en ukendt lufthavn ved at bruge din smartphone til at downloade et gratis app designet til at hjælpe rejsende. FLYsmart giver dig alle de oplysninger, du har brug for på en bestemt lufthavn, fra at finde toilettet til at kontrollere ankomst-og afgangstider.
That I stedet for gå et sted langt væk, kigge efter lokale attraktioner, som du kan rejse til. Ikke alene vil du spare tid og penge, men du vil også være in støtte lokale virksomheder og din lokale økonomi. Hvis du har brug for forslag, kan du ringe til dit lokale besøgs agency for at få forslag til aktiviteter I nærheden for dig og din familie.
Prøv in holde kølig beneath rejsen. Kroppe kan naturligvis varme op på grund af lukkede kvartaler, begrænset luftstrøm og nude at være nervøs for at besøge et nyt sted. Gør brug af overhead ventilationskanaler på fly, stående på dækket, hvis på et skib, eller åbne et vindue i en bil. Nogle gange kan du være i stand til at knække et vindue åbent på en bus så godt, hvis du ikke er i stand til at gøre det sidde mod forsiden af bussen i stedet for på bagsiden for at undgå forældet luft.

Lange flyvninger er berygtet to get trange kvartaler. Hvis du forbliver trange i dit sæde for hele tiden, er der mulighed for at udvikle dyb venetrombose, hvilket kan føre til blodpropper i benene. Tag dig tid til at gå rundt og strække dine ben mindst en ring hver time.
En måde in håndtere det kedelige ved in være væk fra din familie på grund af arbejdsrelateret rejse er at drage fordel af tiden for dig selv. Tag verdens længste brug alle toiletartikler that is bad. Se tre movie I træk. Skriv de level faktiske snail-mail breve, du altid har sagt, at du ville, men har ikke haft tid. Strik en suite hat. Kort sagt, gør alle p pæne ting for dig selv, at du ikke ville tage sig tid til at gøre, hvis du var omgivet af din familie. Du vil sandsynligvis foretrække et kamera I stand til at blive engageret på et øjebliks varsel for at fange alle de shop skud.
Nogle hoteller har videospil I dem for dig bruge. Hvis du rejser med børn, skal du bede receptionen om in afbryde forbindelsen. Det meste af tiden, så snart p er tændt, vil p fakturere dig at spille dem.
En god sikkerheds idé er in pakke en dørprop I din bagage til hotelophold. Hvis døren på dit værelse ikke har en ekstra deadbolt eller kæde ud overhoved låsen, skal du placere dørproppen beneath døren, før du går I seng.

Be the first to comment on "Ferie Tips Og Råd, Som Du Vil Sætte Pris På"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*