Grundlæggende College Tips Du Behøver At Vide

Hvis du har problemer I en klasse, ikke trække tiden ud om in bede om hjælp. De fleste professorer har kontortid; shed af I løbet af denne tid og fortælle professoren du har brug for ekstra hjælp. Hvis din professor har TA er, kan du også bede dem om hjælp. Endelig kan du hyre en vejleder gennem skolens akademiske Hjælpecenter.
Hvis du føler dig ensom, så sig det. Der er mange fagfolk og andre studerende, der er mere end glade for at tilbringe tid sammen med dig. In gå på universitetet kan være en hård ting, og hvis du nogensinde har brug for at tale med nogen om dine følelser, skal du ikke være bange for at bruge campus tjenester, eller bare dine bofæller, at sige, hvordan du føler.Gør forskning på din tilsigtede Important. Før du erklærer din Major, gøre forskningen for at lære, hvis dit valg er muligt. Se på aktuelle og forventede jobmuligheder for dem med denne Major. Desuden se på den fremtidige forventede indtjening, og de typer af felter’ folk med din tilsigtede Important normalt gå ind.. Hvad du finder kan overraske dig.
Når du er I faculty, få virusbeskyttelse på din bærbare pc, da dette er en af de vigtigste værktøjer, som du vil have beneath dit ophold. Den sidste ting, du gerne vil have sket, er in miste vigtige oplysninger, som du får brug for på dagen to get testen fra en virus.
Når du studerer, skal du bruge 30-3-2-reglen. Dette betyder stigma, at du skal koncentrere sig intenst om det emne, du studerer, derefter tage en tre minutters pause, før du tager endnu into minutter til at huske de oplysninger, du har lært I løbet af p foregående 30 minutter. Start derefter processen forfra.
College kan være skræmmende, guys ender med at blive en burst. Udnyt denne rådgivning, samt p råd, der gives til dig af familie og venner. Forstå, at p valg, du foretager nu, kan påvirke resten af dit liv.
Skriv en opgaveliste aftenen før. Dette er en fantastisk måde in hjælpe prep din hjerne for alle p studerer du skal gøre I morgen. Du vil vågne op med et sæt af formål I stedet for en følelse af angst, som vil gøre din dag så meget lettere in beskæftige sig med.

Hold ’em lån til et minimal. For mange studerende, låne tests synes som gratis penge, mens de er I skole-men når du kommer ud, de bliver en forpligtelse, du kan fortryde.
Hvis du har nogen lærebog rester efter et semester, beslutte, hvad de skal gøre med dem. Din kollegieværelse plads er sandsynligvis kostbar. Nogle bøger er værd in holde til professionel brug. Men hvis du sælger, gør det privat. Du kan finde en bedre værdi for dine lærebøger, hvis du sælger det til en man I stedet for at sælge det online eller til din school boghandel. Bare sørg for at sælge snart, som nye udgaver vil overgå dine tekster hurtigt.
Hold dig dine studier. College kan være en sjov tid, med masser af nye oplevelser, men det er afgørende in huske, hvorfor du er der. Mens du kan blive fristet til at bruge det til glæde, forstå, at du er I school for at lære, ikke spille.

Den vellykkede universitetsstuderende opbygger et fundament af hårdt arbejde med et stænk af sjov og spænding her og der. Vær sikker på in forblive fokuseret på det ultimative mål for graduering og aldrig blive overvældende af de udfordringer og forhindringer, fordi du nu er bevæbnet med de råd, der er nødvendige for at gøre College en sand succes.
Prøv in planlægge dine klasser omkring din arbejdsplan I stedet for den anden vej rundt. Hvis du begynder in planlægge tidligt, kan du ofte finde klasser, der ikke forstyrrer din arbejdsplan. Dette kan være mere udfordrende, hvis du arbejder et lavtløns task, men ofte din arbejdsgiver vil arbejde sammen med dig.
Media er en af de smarteste ting, du kan gøre, mens du er I faculty. Dette vil hjælpe dig ikke blot at udvide din gruppe af venner, guys også udvide dine muligheder, når du er ude af College på udkig efter et job.
Finansiel bistand studerende kan studere i udlandet. Det er en almindelig myte, at kun velhavende studerende har råd til at studere i udlandet. Sandheden er, at studerende, der modtager fuld og delvis økonomisk støtte også kan studere i udlandet. Tal med din finansielle støtte og studere i udlandet rådgivere. De kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken undersøgelse I udlandet app er det rigtige for dig.

Deltag i alle klasser, medmindre du er syg. I modsætning til når du var i gymnasiet, det meste af tiden er du ikke forpligtet til at deltage i alle dine klasser. Men hvis du bliver hjemme, kan du gå glip af værdifulde oplysninger eller muligheden for at møde andre studerende og lære dine lærere in kende. På denne måde vil det være lettere for dine forældre in sætte penge ind på din konto, og det er tilgængeligt med det samme I stedet for at skulle vente 3-5 hverdage. Det er den finansielle støtte, som regeringen automatisk giver. Jo tidligere du ansøger, jo mere sikker er du til at modtage dine fordele. Nogle gange kan finanserne løbe ud, især på mindre uddannelsesinstitutioner. Vær forberedt!

Be the first to comment on "Grundlæggende College Tips Du Behøver At Vide"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*