Hemmeligheder Til At Rejse Med Tillid Uanset Din Destination

Husk in medbringe alt nødvendigt papirarbejde med dig, når du rejser. Andet finish dit pas og identifikation, er det vigtigt, at du medbringer navn, adresse og telefonnummer på det Resort, hvor du opholder dig. Har det allow tilgængelige I din håndtaske eller eller din bæretaske, så du kan give taxachaufføren p relevante oplysninger.
Giv dine rejseoplysninger (herunder hvor du skal hen, og navn og nummer på det Resort, hvor du vil bo) til flere venner og slægtninge. På denne måde, hvis noget skulle ske, når du er væk, vil det være nemt for dine kære in få fat I dig.Hvis du ønsker in være I stand til byttehandel I udlandet, bringe noget, der er svært in komme uden for dit eget land. Bourbon er et godt eksempel for amerikanerne. American Bourbon er næsten umuligt at finde uden for USA, så meget, at andre lande vil betale dig dobbelt den oprindelige pris.
For at undgå folkemængder og høje priser, bør du prøve in planlægge din ferie for lavsæsonen af din destination. For eksempel bør du undgå in besøge Europa om sommeren, fordi I løbet af sommeren vil du stå around for folkemængder, reserverede hoteller og tonsvis af turister. Besøg i lavsæsonen for en autentisk oplevelse.
Sørg for drikke rigeligt med vand, når du rejser, især når du rejser med fly. Beneath travle, hektiske rejsedage, forsømmer mange mennesker in forblive tilstrækkeligt hydreret, hvilket fører til følelser af kvalme forværret af den pressure, du føler, når du rejser. Hav altid en flaske hånden.
Hvis du nogensinde har rejst med små børn, du har utvivlsomt blevet spurgt alt for mange gange, hvor meget længere det er. En måde in løse dette på er in få hver af børnene et kort og instruere dem I at læse den. De bliver underholdt, og du vil lære dem en færdighed, at de vil bruge resten af deres liv!
Opret en improviseret luftfugter, ved hjælp af en flaske vand og et lommetørklæde eller lille håndklæde. Fly hytter er berygtet for deres tørre luft, som kan irritere dine lunger og bihuler. Hvis tørhed begynder in genere dig, fugte et lille håndklæde med lidt vand og lægge det på tværs af din næse og mund. Læn dig tilbage, og når du indånde, vil vandet i håndklædet fugte den luft, du indånde.

Tror du, du ved alt, hvad der er at vide om in rejse? Du vil dig om igen. I denne artikel, du kommer til at blive givet hints og oplysninger om rejser. Ting, du har kendt du har. Uanset hvad, at vide disse hints kan kun hjælpe dig I ramble rejser.
In miste din udlejningsbil I shop parkeringspladser er ikke sjovt. De tager op ikke plads i din bagage og kan sikker gøre lokalisering, at bilen en hel del lettere, når der er præcis 37 andre, der ser ligesom det i samme række, hvor du parkerede! Det vil give dem noget in frem til, og de vil underholdt længere. Gør det lidt lettere for dig selv ved altid in anmode om den samme plads, når du bestiller en flyvning (“9A, Please, eller højre over fløjen.”)
Du tror måske, du ved alt om in rejse, guys chancerne er der er ting, du sandsynligvis ikke kender. Næste gang du rejser, skal du tage p oplysninger om rejser givet til dig I denne artikel, og bruge det til din fordel.

Hvis du planlægger in tage en tur, der involverer børn, skal du sørge for at forberede dem til turen I god forud for afrejsedato. Du bør give dem bøger, der har den placering, du vil besøge, alder relevante oplysninger og billeder af steder, du planlægger in besøge. Også, hvis der er film til rådighed, der har den placering, du vil besøge, dele dem med børnene. Afhængigt af børnenes alder kan biblioteket være en god ressource til at indhente oplysninger om det sted, du planlægger in besøge. We now have en kopi af dit pas vil I høj graduate fremskynde processen for at få det erstattet på det lokale amerikanske konsulat eller ambassade. Du kan også ønsker in efterlade en kopi med en ven derhjemme.
For være forberedt på rejser, skal du sørge for at pakke lys. Bring du har brug for, hvilket altid er mindre end du tror. Du kan vaske tøj på vejen-på dit eller endda I en vask, resort, på et møntvaskeri. Må ikke pakke så meget, at din taske bliver besværlig.
Hvis din mobiltelefon ikke vil dække langdistance fra det sted, du agter in rejse til, kan det være en intelligent idé in investere I et telefonkort, før p forlader.

Be the first to comment on "Hemmeligheder Til At Rejse Med Tillid Uanset Din Destination"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*