Ikke Dra På Ferie Uten å Lese Dette Først

Ha alltid med en liten notisbok og penn når du reiser. Det er mange ganger når du kanskje trenger å notere noe ned, enten p er retninger, en ny venns kontaktinformasjon eller reservasjon bekreftelsesnummer. Ved å bære en liten pute av papir eller notisbok og en blyant eller penn, kan du sikre in du alltid er forberedt.
Hvis du er ute etter et eventyr, er reisemåten å gjøre det. Det finnes måter å reise for relativt billig, som kan ende opp med å gjøre opplevelsen så mye bedre og rimeligere over tid. Du trenger bare å være forberedt på eventyret ditt, og deretter kan du planlegge hver destinasjon mer dyptgående, som du går.
Kjøp amerikanske suvenirer til byttehandel utenlands. Stopp ved en lokal buck butikken og plukke opp små suvenirer som postkort, t-skjorter, og små kopier av kjente landemerker. Utlendinger elsker disse pyntegjenstander, og de vil gå ut av deres måte å få dem. Ta dem med og bruke dem til å få en souvenir som du alltid har ønsket.Når du reiser, er det fristende å prøve å pakke aktiviteter i hvert Reserve minutt. Guys du planlegge to get nedetid that is litt. For eksempel, en tre-dagers helg i New York City kan være proppfull med ting å gjøre, men hvorfor ikke bygge i et par timers vandring rundt Central Park? Det vil gi deg tid til å gruppere på nytt, slappe av, og bare nyte å være i de nye omgivelsene. Dette vil sikre in din er komfortabel.
Pakking for en tur betyr å holde det lys. Drivstoff kostnader kjører avgifter for overvekt bagasje og forårsaker flygeblader å justere sitt reise budsjett på sparket. Bundle bare det som er nødvendig for turen og la overflødig elementer ut. Noen ganger kan det være i din beste interesse å kjøpe små billett elementer på destinasjonen din, i motsetning til å betale for vekten.
Hvis du skal bo på et hotell, en av de første tingene du bør gjøre er å sjekke vekkerklokken. Ofte enten gjest før eller en hushjelp spille en prank vil ha vekkerklokke satt og det kan vekke deg blaring i øret midt på natten.
Hvis du reiser med barn, har dem bringe leker og spill for turen. Når barna kjeder seg, ikke bare vil p bry deg med stadige spørsmål om når du vil komme til ønsket sted, men du vil også finne deg selv å gjøre flere stopp for lousy pauser og fast-food, som p prøver å finne måter å underholde seg selv.

Bli med på et hotell Lojalitetsklubb kan vise seg å være ganske verdifull til tider. Hvis hotellet feilaktig overbooks, er p mindre tilbøyelige til å støte en av deres lojalitet kunder enn de ville vært hvis de ikke var medlem. Dette kan også hjelpe deg med å få gratis frokost eller Klesrens.
Før avgang på en tur, gjør den kloke reisende in minst én individual hjemme vet hvor han skal. Noen som vet hvor en reisende er-og hvor p skal-kan være en stor hjelp I tilfelle problemer på veien.
Sørg for passet ditt er oppdatert og ikke kommer til å utløpe beneath reisene dine. Hvis det nærmer seg å utløpe, må du søke om en ny. Denne prosessen kan ta litt tid å komme gjennom og så du bør søke om 1 3 til fire måneder før din reisedato.
Ikke Legg en sightseeing attraksjon i din reiseplaner uten å forske på det litt. Mens ideen om en slik attraksjon er grei-gå til et landemerke og se på det-i praksis, vil mange populære destinasjoner krever inngangsbilletter eller forhånd reservasjoner. Å være forberedt på slike krav vil holde deg fra å bli skuffet. Er det nærmeste det er til en I reiser. Pakk de letteste klærne du kan, og begrense deg til bare de klærne du er sikker på in du vil ha.

Reisetips og forslag som har blitt presentert i denne artikkelen vil hjelpe deg når du planlegger din neste ferie. Så ta bort noe av stresset med å lage reiseplaner, og komme i gang å tenke på morsomme og avslappende tider vil du snart ha på din neste tur!
Enten du akkurat nå begynner å planlegge din neste ferie, eller bare er ute etter reise ideer og forslag, er det vårt håp in denne artikkelen vil være til hjelp for deg som du planlegger din neste tur!
Smelt Hotel isen å ha filtrert vann i morgenkaffen. Isen ofte smaker mye bedre enn Hotell vann fra springen, så bare fylle bøtte før du går til sengs slik at den kan smelte mens du sover. Du kan også tilberede velsmakende kaffe om morgenen.
Sjekk lokale nyheter to get området du planlegger å besøke. Enten det er å finne ut om morsomme, lokale arrangementer, ferier som kan påvirke lokale attraksjoner, eller alvorlige politiske saker som kan påvirke utlendinger, er det alltid en god idé å bli informert om hva som for tiden skjer i din destinasjon by, område, og selv Land.

Be the first to comment on "Ikke Dra På Ferie Uten å Lese Dette Først"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*