Rådgivning Om Hvordan Man Får De Bedste Karakterer I College

Det er vigtigt at huske på, at kollegiet ikke handler om at studere. College er et vigtigt skridt ind i voksenalderen og bør behandles som sådan. Mens du ikke bør festival natten væk, ikke holde din næse I dine bøger til det punkt, at du ikke får in nyde denne tid af dit liv.
Find ud af, om dit kollegium har et rådgivningscenter. Disse center personale professionelle rådgivere eller terapeuter. De kan være en uvurderlig kilde til hjælp, hvis du kæmper med depression, angst, stress eller andre følelsesmæssige problemer I faculty. De kan også være i stand til at henvise dig til lokale ressourcer off-campus, hvis det er nødvendigt. I faculty, professorer vil have tendens til at udnytte p foredrag mere ending bøgerne, da dette kan hjælpe dig med at få bedre karakterer på evaluations. Også, in tage noter er en meget vigtig færdighed, som du får brug for hele kollegiet, så det er vigtigt in øve.Sørg for vælge dine klasser klogt og ikke bare vælge nemme. Du kan blive meget belønnet ved in strække dig selv.
Få in vide folk, der er I samme scenario, som du er, når det kommer til at deltage kollegium. Det er lettere in få succes, når p omkring dig også er engageret I vækst. Succes betyder ikke bare alt arbejde og ingen sjov. Opsøge samvittighedsfulde studerende og beven dem.
Lær folk in kende på kontoret to get økonomisk bistand. Hvis du får venner med dem, vil de blive vist mere venlige for dig. Så, når du har spørgsmål, de kan hjælpe dig lettere. Mens p er alle fagfolk, det aldrig gør ondt in smøre p sociale hjul, når det kommer til dine finansielle behov.
Et suggestion, der kan hjælpe dig med at studere I school er in gøre dig selv flash-kort, når du har en eksamen, der kommer op. Er nemme at lave. For eksempel, Tænk på, om du er en morgen individual eller en eftermiddag person. Hvis du ikke er en morgen individual, ikke engang tænke på tilmelding til en tidlig klasse. Planlæg kurser senere på dagen, så du ikke vil blive fristet til at springe.
Hvis det er muligt forsøge in leve for dit første år I campus boliger. Ved at drage fordel af værelse og bord kan du provide dig selv mere af en chance for at fokusere på in vænne sig til campus og samfund. Så I p følgende år vil du have en bedre idé om, hvor du måske foretrækker in leve på egen hånd.

Hvis du har problemer I en klasse, ikke trække tiden ud om in bede om hjælp. De fleste professorer har kontortid; shed af I løbet af denne tid og fortælle professoren du har brug for ekstra hjælp. Hvis din professor har TA er, kan du også bede dem om hjælp. Endelig kan du hyre en vejleder gennem skolens akademiske Hjælpecenter. At tage atten credits per session vil efterlade dig betale en tredjedel mindre end dine jævnaldrende for den samme uddannelse.
Hvis du har brug for at finde off-campus boliger, Sørg for at kigge efter et sted, der er tæt på offentlig transportation. Det kan synes allow at gå eller ride din cykel, guys når du har et stort projekt eller kører delivered det er rart at have mulighed for at komme til campus hurtigt.

Det er umuligt in overdrive den afgørende rolle, en universitetsuddannelse kan spille I livet og karrieren for næsten alle. De beslutninger, der træffes i denne kritiske periode i ens liv, kan have livslange forgreninger og skal tages alvorligt. Heldigvis, de hints og råd fundet ovenfor tilbyder fantastisk vejledning til at bygge en lysere fremtid.
Sov en hel otte timer før en stor eksamen. Hvis du nægter dig selv søvn, vil du opdage, at du er groggy og din hjerne vil ikke behandle alle de oplysninger, du har brug for at huske på en effektiv måde. Din mere ending sandsynligt så in mislykkes eksamen, så tror ikke, du gør dig selv nogen favoriserer med en all-nibåd! Hvis du ikke gør det med det samme du måske glip af in få klasser, du ønsker eller har brug for.
At få venner vil tage et stykke tid. At være derude kan bare betyde in gå I klasse tidligt. Du kan tilbyde hjælp til folk, der ser tabt. Dette er også en nem måde in bryde isen og udvikle venskaber.
Prøv in involvere dig I en slags fritidsaktiviteter. Ved at spille murene game eller blive involveret I en klub eller præstations gruppe, du giver dig selv en chance for afbalancere strain af in bruge timer på akademikere. At have en equilibrium I din tidsplan kan holde dig følelse frisk og positiv, som du fremskridt gennem skoleåret. Derfor er det vigtigt in få en grundig forståelse af hele verden af videregående uddannelser, og hvad den har in tilbyde. Nedenstående oplysninger indeholder p grundlæggende elementer, der er nødvendige for at komme I gang.
Børste op på studieteknikker, før du går væk i skole. Du ønsker ikke at spilde din tid på at lære at studere, når du forsøger in få studere i. Dette vil bare gøre det sværere for dig bevare de oplysninger, du har brug for lære for dine klasser.

Be the first to comment on "Rådgivning Om Hvordan Man Får De Bedste Karakterer I College"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*