Reise Like En Jet-Brostein Istedet For En Turist

Hvis du liker backpacking på reisene dine, er det noen pakke hints som kan gjøre eventyrene dine mye enklere. Prøv å pakke lysere elementer mot bunnen av posen slik at den føles lettere som den hviler på ryggen. Det er også smart å pakke brukte elementer på toppen av posen slik at de lett kan nås. To get å lette belastningen sørge for at du bare pakke det essensielle du trenger for varigheten av turen. Og sørg to get å ha en riktig tilpasset ryggsekk for å hindre belastning eller skade.
Hvis du er på ferie og du kommer til hotellet nude for å finne ut in du forlot laderen til din mobiltelefon, videospill, tablett, eller hva som helst hjemme, ikke få panikk! Gå ned til resepsjonen og spør pent om de har en du kan bruke. De fleste hoteller har en boks med ladere som tidligere gjester har etterlatt seg, og du kan sikkert finne en som passer til enheten.Hold deg frisk mens du reiser ved å huske å ikke overarbeid deg selv. Reise i seg selv kan være en belastning på kroppen din så sørg for at du ikke planlegger i aktiviteter for hvert våkne øyeblikk av turen. Ta med rikelig nedetid når turen planlegging slik at du kan lade opp batteriene og bo på toppen to get varigheten av dine reiser.
For enkel opprydding i løpet av en biltur, sørg for å bære rikelig med søppelsekker. Du vil mest sannsynlig være å spise og drikke i bilen og må kvitte seg med den et sted. Dette vil gjøre det slik at du ikke trenger å gjøre noen stopp underveis, nude for å kaste ut søpla.
Mange drikker kaffe har lagt merke til at å lage kaffe med vann fra springen fra hotellet produserer en mindre-enn-deilig brygge. Snarere enn å bruke vann fra springen, smelte litt is fra isen maskiner. Maskinene bruker bare filtrert vann, noe som gjør det langt mer ideelt for brygget kaffe og som ikke vil snu magen.
Prøv å lese opp på skikker og tradisjoner I et property før du reiser dit. Selv p enkleste ting kan skje forskjellig avhengig av hvor du er. Dette vil mye morsommere.
Noen ganger bor borte fra hjemmet beneath reisen kan være stressende på grunn av nye omgivelser. Ta med noen komfort elementer som puten eller en favoritt familie bilde. Disse elementene vil gjøre ukjente Overnattingssteder synes mer vennlig. Hvis du trenger å blokkere ut ukjente lyder, be om en fan eller sette en radio slik at alt det spiller er statisk.

Et av de spørsmålene jeg oftest får om reiser er transportation spørsmålet. Hvis du har tenkt å gå steder innen gangavstand kanskje bare bruke en cab som nødvendig. Contrarily, hvis mange av stedene er litt unna, så det kan være mer forsvarlig å leie en bil to get varigheten av turen. Cruise Lines er I økende graduate tilbyr”Adults-Only” Cruise, som tilbyr slitne foreldre og barnløs diploma muligheten til ferie uten p små.
Når du tar en tur som krever pass eller noen form for papirarbeid for den saks skyld, sørg for at du har en ekstra kopi tilgjengelig. Gå til den lokale kopierings butikken og lag en kopi av alle dokumentene dine. Dette er en fin måte å holde seg trygg, selv om du mister den opprinnelige dokumenter eller hvis de blir stjålet.
Når du tar en biltur med en liten gutt, tar pauser hvert level timer når du er på veien kan hjelpe. Dette vil gi deg en sjanse til å strekke dine lemmer. Dette vil også bidra til å forhindre bevegelsessyke hos barn. Turen kan ta lengre tid, men å ha mindre stress er verdt forsinkelsen. Du bør også se deg rundt for regular skikker I landet, for eksempel gester, slik at du kan unngå å fornærme noen med gester eller kroppsspråk som synes normalt for deg.

Når du reiser, alltid være sikker på å kle i lag. Det er så mye lettere å ta noe av eller sette det tilbake på avhengig av temperaturen, I stedet for å sitte og angrer in du kledd for varmt eller ikke varmt nok. Dette gjelder spesielt på flyreiser hvor du, mest sannsynlig, kan ikke lenger få et teppe to get å holde deg varm.
Nå som du har lært noen måter å være bedre forberedt på dine reiser, bare følge gjennom med råd og du vil være godt på vei til å ha en trygg og lykkelig tur. Pass på å ta notater om disse tipsene og ta en siste titt før du går, slik at du kan nyte en bekymringsfri opplevelse.
På neste fly, tygge tyggegummi for å holde ørene fra popping på d e av. Trykket endres beneath et fly kan soda ørene. Dette er spesielt smertefullt. Det er imidlertid irriterende. Før du tar av, begynner å tygge en kjepp av tyggegummi. Dette vil ofte hindre in ørene fra popping eller I det minste, lette trykket. Mens ambassaden er ikke en reise hjelp kontor, kan p hjelpe deg hvis passet ditt er stjålet, eller hvis du finner deg selv I noen form for uventede juridiske problemer mens utlandet.

Be the first to comment on "Reise Like En Jet-Brostein Istedet For En Turist"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*