Rejse Gjort Enkel

Spar tid på dine vejture ved at bruge p tilgængelige badeværelser hver eneste gang du skal stoppe. Dette vil undgå fremtidige cease, hvor du kun behøver in gå på badeværelset. Du kan spare only tid og få mere fra hånden langs din rejse ved in gøre dette, da du aldrig ved, hvornår der vil være en strækning af din rejse, hvor toiletter ikke kan dukke op I et stykke tid.
Rejs på en Boeing 767 til dit fly. De har mindre mellem sæder, fordi deres rækker er oprettet i en to-tre-to arrangement i stedet for de traditionelle tre-tre rækker. Deres samlede antal sæder spænder fra 180 til 250 afhængigt af, hvem du flyver med, og p opererer normalt for lange indenrigsflyvninger. Ved at bestille med en Boeing 767, er du mere tilbøjelige til at få den kind sæde, du ønsker.Mærk alt med dine oplysninger. Hvis du har opladere, powerstrips, nøgler, eller noget andet småting, der har tendens til at gå tabt, sætte dine kontaktoplysninger på det. En nem måde in gøre dette på er at lave et label ud af afmaskning cassette, og skrive dit navn og telefonnummer på den. Eller du kan bruge en Sharpie.
Gå grøn på din næste tur ved in sikre tjenester, der er ansvarlige for miljøet. Du kan finde mange hoteller, der bruger Proceed Green filosofi, der vil du finde belysning, der er energieffektiv, genbrug skraldespande, genanvendelige sengetøj og andre ekstra sunde miljømæssige elementer. Du kan finde masser af restauranter, biludlejningsfirmaer og rejsearrangører, der stræber efter in tilbyde grønne tjenester. Hvis du befinder dig I juridiske problemer, selv, konsulater og ambassader kan yde crucial aid I at navigere ukendte og uvenlige lovlige farvande.
Når du rejser I bil, skal du altid sørge for at medbringe en present til papirkurven. We now have posen klar vil hjælpe dig med at holde din bil pæn og organiseret og gøre det lettere in slippe af med papirkurven, når du stopper.

Stol på lokalbefolkningen over conciergen. Desværre har mange hoteller og deres concierge-tjenester aftaler med visse virksomheder om in styre gæsterne til dem, uanset om det er I din bedste interesse eller ej. I stedet, omfang et sted, der ligner din stil og bede andre kunder for yderligere anbefalinger.
Rejser kan omfatte en masse forskellige ting, afhængigt af hvem du spørger eller taler med om det. Vi ved alle, at det kan være sjovt at rejse til en ny placering, guys du bør stadig have en strategy, så du ikke spilder penge. Prøv in bruge nedenstående tips til at skabe en bedre program.
Hvis du har et problem at plukke en destination to get at rejse til derefter at lave en liste. Lav en liste over de bedste steder, du ønsker in besøge, og derefter rangordne dem. Fra denne liste kan du derefter forskning, hvor meget det ville koste in rejse og betale for udgifter, mens I dette område, kan dette hjælpe indsnævre din beslutning I plukke steder, du ønsker in besøge I den nærmeste fremtid.
Sørg for erhverve rejseforsikring forud for at tage en stor tur, især hvis din ferie er I et fremmed land eller omfatter eventyrlystne aktiviteter. Det er bedre in være sikker finish ked af, når det kommer til dit helbred. Rejseforsikring kan dække dig eventuelle medicinske vurderinger, spørgsmål eller procedurer, der er nødvendige, mens du rejser.

Før afrejse på en tur, den kloge rejsende sørger for mindst én individual derhjemme ved, hvor han vil være.
Sørg for vælge en form ferie, der passer til din personlighed. Hvis du hader in være udendørs, bør du ikke gå til stranden! Søg efter en ferie, som du virkelig vil nyde.
Det er rigtigt, at rejser kan være en masse sjov. Når det er sagt, du stadig nødt til at planlægge at spare penge og for nødsituationer. Du kan altid finjustere dine rejseplaner for at imødekomme disse ting og meget mere. Forhåbentlig, disse hints gav dig nogle nyttige råd om, hvordan du opretter en bedre rejseplan.
For at undgå in skulle tale med din sadel kammerat på en lang flyvning, skal du bruge hovedtelefoner, selvom du ikke har lyst til at lytte til musik. Hovedtelefonerne vil vise din sadel kammerat, at du er optaget og utilgængelig for at chatte, hvilket vil give dig mulighed for at slappe af eller få noget arbejde gjort uden at blive generet. Ofte kan guy få nyttige oplysninger, som ellers ikke ville være opnået. Fordelen ved at tale med en rigtig individual kan resultere I nyttige oplysninger, der kan gøre hele forskellen mellem en fornøjelig tur eller en elendig en.

Nogle gange vil du ende op på et fattigt Hotel. Hvis du ikke har andet valg finish at bo I et mindre end ønskværdigt område, Medbring en gummi Dørstop med dig. Du kan bruge dette beneath din værelse dør natten over I forbindelse med kæden og lås. Mens hackere nemt kan bryde låsen eller kæden, kommer ind I lokalet ved siden af umuligt med en Dørstop quickly indleveret beneath døren.
Hvis du vil være på rejse i en lang periode, Sørg for at periodisk komme op og strække dine ben. In være I en siddende stilling I lang tid kan gøre skade på dine muskler og endda forårsage blodpropper.

Be the first to comment on "Rejse Gjort Enkel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*