Travel Like A Pro Bruke Tipsene Nedenfor

Hvis du vil være I stand til å nyte ferien uten å måtte kjempe en flokk mennesker overalt du går, lære når p populære månedene er to get plassering og planlegge ferien for mindre populær tid. Sørg for at du setter disse tingene til facet, enten på din individual eller trygt inne I en present som du kan ta ombord I flyet med deg.
Dra nytte av hotellets is maskiner når du er på reise. Mange mennesker liker å ha en kopp kaffe om morgenen, men de ofte misliker måten hotellet kaffe smaker. Isen maskinene bruker filtrert vann, så prøv å sette isen i maskinen natten før og la den smelte. Forskjellen i smak mellom kaffe laget med filtrert vann i stedet for vann fra springen er fantastisk. Topp ferie flekker begynner å føle seg veldig generisk og turist. Ved å spørre rundt og finne hvor folk som bor der henge ut, vil du få en mer autentisk følelse for området, og som en bonus, unngå pris markeringer som plager turist hot areas. Selv om ikke planlegger å bo med dem igjen, registrere uansett. Å være medlem gir deg ofte ekstra fordeler — alt fra drinker til Internett — beneath ditt opphold.Når du reiser med kjæledyret ditt, det noen ting du bør ta hensyn til når du reiser med fly. Prøv først å bestille en direkte, urørte flyvning. Hvis denne er ikke mulig, din vet kanne gir du en beroligende for reisen. Likeledes, erindre, det en krysset-land flyreise kanskje ikke være det greatest begrep til deres furry friend. Det er mulig han vil bli igjen i en varm bagasje og lide sterkt.
Ikke ta medisiner ut av sine merket flasker. Du kan finne deg selv i trøbbel på sikkerheten hvis du ikke har riktig medisinering i riktig merket flasker. Det er strenge enthusiast om narkotikahandel og piller ut av de riktige flaskene kan øke uønsket mistanke.
Sørg to get å lese mange vurderinger fra ulike kilder om reisemålet. Ikke reserver noen ferier før du sjekker forskjellige nettsteder og reisebøker og sørge for at andre reisende hadde favorable erfaringer med flyselskapet, hotell, Cruise Line, eller noen annen tjeneste som du bruker når du reiser.
Hold deg frisk mens du reiser ved å huske å ikke overarbeid deg selv. Reise i seg selv kan være en belastning på kroppen din så sørg for at du ikke planlegger i aktiviteter for hvert våkne øyeblikk av turen. Ta med rikelig nedetid når turen planlegging slik at du kan lade opp batteriene og bo på toppen to get varigheten av dine reiser.

Når du reiser, ikke glem in du kan reise med buss til mange områder I Nord-og Sør-Amerika. Det kan være mye rimeligere enn fly og er generelt lavere strain for p reisende. Reiser med buss har mistet mye av sitt stigma p siste årene, med mange bedrifter å kjøpe nye biler og selv ansette sikkerhetsvakter å ri sammen.
Pass på in du sjekker kredittkortutskriften etter at du har bodd på et hotell. Selv om regningen er riktig når du betaler ved utsjekking, kan ekstra avgifter finne veien inn i betalingen. Noen ganger rom får kostnader into ganger ved et uhell eller en annen gjest utgifter vil få satt på kontoen din. Hvis dette skjer, kan du ringe hotellets fakturerings avdeling med en suite.
Hvis du liker vin, korkene fra flaskene som du har bestilt gjennom hele reisene dine kan gjøre en stor souvenir. Vurder å skrive dato og annen interessant informasjon om det å markere anledningen. Når du kommer hjem, sette korkene i en tom vase eller lignende container og bruke den som en dekorasjon i stua.

Etter å ha lest denne artikkelen, bør du føle deg trygg Booking ferien hvor du vil. En slu reisende kan hjelpe deg å få en bedre reiseopplevelse, og hjelpe bedre in av dine følgesvenner. Bruk hver av tipsene som du nettopp har lest på din neste ferie.
Når pakking toalettsaker for din bære-on, sørg to get å følge 3-1-1 regelen (3 ounce flasker, 1 Quart-sized ziploc each passasjer). Å ha toalettsaker klare til å gå i en bestemt veske vil gjøre det enkelt å komme seg gjennom sikkerheten og ha deg på vei til destinasjonen på kort tid.
Alle som har vært på et cruise vet hvor mye alle gangene og dørene ser such as ut. Å lage oppdagelse din døren lettere, bringe en Foto av din slekt pet eller et eller annet (ikke noe personlig!) og anholde den å din døren med en jul Bow. Dette vil hjelpe deg med å enkelt identifisere hvilket rom som er ditt.
Har du tenkt å de tur? Er fantastiske, uansett hvilken form er.
Flyplass mat kan være kostbar, og ikke alle flyreiser gi bites mens I flukt. Det er praktisk å holde et level pinner av jerky, en candy bar, eller kanskje en pakke med peanøtter I lommen eller vesken, slik at du kan få det raskt energi increase du trenger uten å måtte betale en arm og et bein eller ta deg tid til å kjøpe mat på en butikk.

Be the first to comment on "Travel Like A Pro Bruke Tipsene Nedenfor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*